Olá

Meie oleme Karmen, Arina ja Anastassia - kolm Otsa kooli õpilast, kel on võimalus veeta kolm nädalat Erasmus+ õpilasvahetusprogrammi raames Madeira Kunstide Koolis.
Nüüdseks oleme olnud kohapeal veidi üle nädala aja ning oleme valmis teiega jagama oma muljeid.

Koolist

Kool asub kesklinna vahetus läheduses ja meenutab paljuski Otsa kooli. Maja on küllaltki vana ja klassid kostavad läbi, kuid atmosfäär on sama mõnus ja sõbralik kui meil.
Siin töötab palju erineva taustaga õpetajaid, kes on üle maailma soojale maale kokku tulnud. Kool jaguneb kaheks: tantsu- ja muusikaosakonnaks. Kokku õpib siin üle tuhande õpilase, kelle seas on nii pisikesi lapsi kui ka keskkooliealisi. See on saare kõige kõrgem õppeasutus, mis tähendab, et ülikooli jaoks tuleb minna Portugali mandrile või mujale Euroopasse.


Koolimaja

Pisike klassiruum

Vaade kooli rõdult


Vaade kooli kohvikust

Orkestri proov


Tundidest

Programmi raames on meil ette nähtud nädalas 3 erialatundi, 2 kammeransamblit ning kaks sümfooniaorkestri proovi. Lisaks on meil veel portugali keele tund ning Fuchali tutuvustav loeng, mille raames liigume majast välja ja käime erinevates muuseumides.
Võime julgelt öelda, et erialaõpetajatega on meil vedanud - nad on tunnustatud õppejõud ja muusikud. Tundides oleme omandanud uusi tehnilisi võtteid ning saanud nõuandeid iseseisvaks tööks.
Harjutamiseks on meil määratud kindlad kellaajad, kuid kui vabu klasse leidub, saame ka muudel aegadel harjutada.
Orkester siin koolis on väga heal tasemel, on tunda õpilaste musikaalsust ning pühendumist.
Repertuaar varieerub Beethovenist Stravinskini.






Kommentaarid

Populaarsed postitused