Soojad tervitused Madeiralt!

Meie esimene nädal Madeiral hakkab peagi lõppema, õnneks on veel 2 nädalat järel. Siinne õhkkond on väga sõbralik, hooliv, toetav ja südamlik, siia võibki jääda häid omadusi kirjutama.

Koos meiega võtavad õpirändest osa ka veel soomlased. Päev pärast saabumist saime toreda vastuvõtu osalisteks Madeira Kunstide Kooli poolt. Meile korraldati väike kontsert ja räägiti koolist ning koolielust.
Vastuvõtul
Koolist on meil samad muljed, mida saab lugeda eelmise aasta postitusest. Kool jaguneb paljudeks hooneteks terve saare peal. Siin on õpilasi väikestest lastest täiskasvanuteni. Koolielu on sarnane Otsa kooliga. 
Conservatorio - Escola des Artes




Meil kõigil on oma nädalaplaan, kuhu on märgitud erialad, kellel orkester, kellel kammeransambel ning veel harjutusajad ja ka portugali keele tunnid. 
Meile on planeeritud veel muuseumite külastused ning ka tuur saarel. 
Kõigil on olnud ka juba esimesed tunnid, meie õpetajad on tõeliselt toredad ja energilised. Orkestri dirigent Francisco Loreto on tõeliselt kihvt kuju, ta teeb proovid väga nauditavaks. 

Oleme käinud siiani ka iga päev isekeskis Funchaliga tutvumas. Võrreldes Eestiga, on siin terve saar hästi mägine, linnas teeb see liikumise väga huvitavaks.



Vaadetesse armub kindlasti koheselt, alati on naeratus näol ning ei saa enam silmi eemale. Soe temperaruur tekitab mõnusa olemise. 




Kommentaarid

Populaarsed postitused